Saturday, November 10, 2012

3 DB ŐSZI-TÉLI KISLÁNY TUNIKA 12-24hó PINGVINES IS - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Eladó a képen látható 3 darab kislány tunika, őszre-télre. Mindhárom a kislányom ruhatárából való, aki 12-24 hónapos kora között hordta őket. Minden ruhát kimosva tettem el, csak be voltak zsákolva, és nem mindig jut időm kivasalni őket a fotózáshoz. Nagyon szép állapotban vannak, egyiknek sincs semmilyen hibája, azért adom őket el, mert a kislányom kinőtte őket.
 
1) Pingvines tunika
Világoskék alapon pingvin minta és hópihe hímzés. Hátul három gombbal záródik. Belül van benne egy réteg bélés, hogy ne tapadjon és melegebb legyen. Lefelé enyhén bővül, harang alakban. Kívül 100% poliészter, belül a bélés 100% pamutvászon.
Márkája: DPAM (francia).   Beleírt méret 23 hónap /86-os, de a kislányomra már 12 hónapos korától kezdve jó volt, kb. amikor 74/80-as ruhákat hordott.
Hossz válltól: 47 cm
Mell (hónalj alatt mérve): 2 x 29-31 cm (ennyit enged)
 
2) Rózsaszín alapon apró fekete virágos, hosszú ujjú pamut felső
Lefelé „ A” vonalban bővül. Hátul három pantenttel záródik. Mell alatt vágott, V nyakú, a nyakkivágásnál fekete bársony- és csipkeszalag díszíti a betétet, nagyon szép, csajos darab. Nincs ebben márkajelzés, a feliratok németül vannak benne.
Hossz válltól: 40 cm
Vállszélesség: 23 cm
Mell (hónalj alatt mérve): 2 x 26 cm
Ujjhossz válltól: 26 cm
 
3) Kávébarna kord tunika, a közepén rávarrt és ráhímzett falevél és kislány mintával
Az elején van két kis zseb, hátul négy gombbal záródik. Harisnyával önálló ruhaként vagy akár nadrággal is hordható, nagyon aranyos kis ruha. Belül egy réteg pamutbélés található.
Hossz válltól: 43 cm
Mell (hónalj alatt mérve): 2 x 26 cm
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha időd engedni, nézz körül nálam, sok mindenem van még, és sok őszi-téli gyerekruhát, gyerek cipőt tervezek feltölteni a napokban (október elejétől), ahogy az időm engedi a két gyerkőcöm mellett. Zömmel 12-18 és 18-24 hónapos kislányra való szép, csajos dolgok lesznek, hátha találsz még magadnak kedvedre valót!
 
Ha tetszik egy termékem, de csak azért nem licitálsz rá, mert később tudnád csak kifizetni, nyugodtan kérdezz rá licitálás előtt, az eladónak szánt üzenetekben. Ha nekem is megfelel az általad javasolt (ésszerű) dátum, előre megbeszéljük a halasztott fizetést.
 
Súlyuk csomagolás nélkül: 391 gr
 
A postaköltség becsült összeg, pontos árat csak csomagolás után tudok mondani.
 
 
Szállítás és fizetés módja
Szállítási alapdíj
 
 
Személyes átvétel (Pécsett)
Nincs díj megadva
 
 
Ajánlott levélként előre utalás után
 650 Ft
 
 
 
 
OTP-re vagy Erstére lehet utalni.
 
A termékkel kapcsolatban minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok.
 
Kérem a nyertes licitálót, hogy a termék leütése után 2 napon belül legyen kedves, jelentkezzen emailben!
 
Ha valaki több dolgot szeretne vásárolni, kérem, jelezze, akkor természetesen - egy ésszerű időkereten belül- megvárom a többi aukció lejártát. Ebben az esetben egyben postázom a termékeket, hogy olcsóbb legyen a postaköltség.
 
A vételárat kérem 5 napon belül átutalni. Ha valaki esetleg csak később tud fizetni, kérem, legyen szíves ezt a termék adatlapján a kérdések között előre egyeztetni velem!
 
Csak előre utalás után és csak ajánlottan postázok, hetente kétszer, a pénz megérkezése utáni 1-4 napon belül. Általában a vevő kérésére és felelősségére sem postázok simán, mert ha esetleg eltűnik a levél, nem tudom igazolni, hogy feladtam a terméket, és szeretném elkerülni az ilyen helyzetekből adódó semleges értékelést. Kérek minden licitálót, hogy ezt legyen kedves figyelembe venni! Ha valaki feltétlenül ragaszkodik a sima postázáshoz, akkor a feladáskor számlát kérek a vevő nevére, amivel igazolni tudom a levél feladását.
 
Ha a nyertes licitáló a leütést követő 5 napon belül nem jelentkezik, akkor negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket.
 
Személyes átvétel Pécsett lehetséges a lakcímemen, a belváros / Tettye környékén. Ha a kérdések között előre jelzi valaki, akkor esetleg más városrészek is szóba jöhetnek az átadásnál, ez azonban külön egyeztetést igényel.
 
Érdemes szétnézni a többi termékem között is (a felhasználó nevem alatt, a Teszveszen Az eladó összes aukciójának megtekintése / a Vaterán Az eladó további termékei gombra kattintva), mert folyamatosan töltök fel újakat.
 
Ha tetszenek a termékeim, a Vaterán a Termékfigyelő, a Teszveszen a Feliratkozás az eladó aukcióira funkcióra kattintva folyamatosan nyomon követhetőek az új feltöltéseim.
 
Jó licitálást kívánok!
 


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2012-11-25 20:15
. 3 DB ŐSZI-TÉLI KISLÁNY TUNIKA 12-24hó PINGVINES IS - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 comments:

Post a Comment