Tuesday, November 6, 2012

Csapágyak, gömbcsuklók, kiegyenlítők 18db! 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képeken látható csapágyak, menetes gömbcsuklók és munkahenger tengelyére szerelhető kiegyenlítőelemek. Összesen 18db !!!
Részletek:
3db LHFR8 (LMF8UU) csapágy: belső átmérő: 8mm külső átmérő: 15mm hossz: 24mm talpátmérő: 32mm
6db új INA NF0012 csapágy: belső átmérő: 8mm külső átmérő: 12mm hossz: 12mm
1db JB20-5-080 kiegyenlítőelem
1db JA15-6-100 kiegyenlítőelem
2db gömbcsukló: belső átmérő: 8mm külső átmérő: 23mm hossz: 48mm M8 belső menet
1db gömbcsukló: belső átmérő: 6mm külső átmérő: 20mm hossz: 40mm M6 belső menet
2db gömbcsukló: belső átmérő: 5mm külső átmérő: 16mm hossz: 35mm M5 belső menet
1db gömbcsukló: belső átmérő: 5mm külső átmérő: 18mm hossz: 36mm M4 belső menet
1db gömbcsukló: belső átmérő: 5mm külső átmérő: 18mm hossz: 42mm M5 külső menet (balos! )
Folyamatosan töltök fel 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli termékeket is. Az alábbi linkre kattintva megtekintheti aktuális aukcióimat:
További termékeim: KLIKK IDE!
 
Vásárlási feltételek:
Kérem, a nyertes licitáló 3 naptári napon belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást, telefonon ( ill. sms-ben ) nem fogok senkit sem keresni. A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-4 óra (hétvégén, munkaszüneti napon ×24 óra).  Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként csak a vevő kérésére és felelősségére postázok! Utánvétes küldést nem vállalok. Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.  
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Az eladásra szánt termékek teszteltek/működőképesek, amennyiben nem, a leírásban külön jelzem. Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni!
Az 1ft-ról,  minimálár nélkül aukcióra bocsátott, de elvárásaimat akár jelentősen alulmúló leütési árú terméket is minden esetben a leütési áron a licit győztesének átadom, az átadásig/szállításig azt a legnagyobb körültekintéssel tárolom, szállítom, csomagolom.  Akkor is ha (akár jelentős) anyagi hátrány ér a tranzakció kapcsán, vagy időközben jobb vételi ajánlatot kapok.
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha „ úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált” vagy „ a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki” ). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig (e nem a végtelenségig).
Köszönöm a figyelmet, jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-18 18:50
. Csapágyak, gömbcsuklók, kiegyenlítők 18db! 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment