Monday, November 5, 2012

Tömörfenyő dohányzóasztal - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Fontos!
Kérem, hogy licitálás előtt feltétlenül olvassa el a személyes átvételre és postázásra vonatkozó információkat a termék leírása alatt (személyes átvétel CSAK a LAKCÍMEMEN lehetséges! ), mivel csak az ottani leírásnak megfelelően tudom átadni/elküldeni a termékeket.
Alku és csere nem érdekel!
A termékről
Tömörfenyő dohányzóasztal. Szerkezetileg stabil, de küllemére nézve karcos, kopott, ahogyan az a képeken is látható.
Adatok:
Anyag: Fém
Méret:
Szélesség: 9, 3 cm
Hosszúság: 33 cm
Átmérő: 21 cm
Magasság: 33 cm
A termék súlya csomagolással együtt kb. 650 g, ajánlott feladási költsége 915 Ft.
Nézze meg a többi termékemet is!
Átvétel:
Kérem, hogy akkor licitáljon, ha az aukció zárását követő két hét alatt ki tudja egyenlíteni a termék(ek) árát; ha ez nem sikerül, sajnos negatív értékelést kell adnom.
Ellenkező esetben kérem, hogy licitálás előtt egyeztessünk, beleférhet a hosszabb átvételi idő is előzetes egyeztetés után!
1. Személyes átvétel: Budapest belvárosában, CSAK a lakcímemen lehetséges (belső VIII. kerület, a Blaha L. tér-Kálvin tér környéke). Hétköznapokon reggel 8 előtt vagy este 19 óra után, illetve egyeztetést követően hétköznapokon és hétvégén napközben is.
2. Banki úton: vásárlás után a termék árának AJÁNLOTT postaköltséggel megnövelt összegét várom a bankszámlámra, ezt követően 1-2 napon belül postázom a terméket. CSAK ajánlott feladással postázok!
Rózsaszín csekkes befizetést csak a címemre fogadok el, bankszámlára nem! Utánvéttel nem postázok!
Mielőtt licitálsz
Kérem, ha bármi más érdekli a termékeimről, licitálás előtt kérdezzen! Kérem, hogy csak tényleges vásárlási szándék esetén licitáljon!


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2012-11-25 10:25
. Tömörfenyő dohányzóasztal - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 comments:

Post a Comment