Wednesday, December 5, 2012

Next Kismama felső - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kedves Látogató/ Vásárló!
Engedje meg, hogy elsőként köszöntsem  az oldalamon , és ezen az aukciómon/ eladásomon.
Ezen az oldalon egy: Kismama felső-t, Kínálok , bocsájtok, aukcióra/eladásra.
A termék Tulajdonságai:
Anyaga pamutvászon , ezüstszálas diszítéssel. Spagettipántos hátulján passzé található igy enged mellbőségben is.
Hónaljától az aljáig 42cm hosszú.
Nem tartunk állatot és dohányfüstmentesek vagyunk.
Súly csomagolás nélkül: 76g
Nem szeretném feleslegesen terhelni, de engedje meg, hogy mielőtt üzletet kötünk, megkérjem önt, ezt a pár dolgot olvassa ela vásárlása előtt.
Információ Posta/szállításra vonatkozólag:
Elsősorban ajánlottan postázok! Ennyit úgy gondolom megér az a +240ft ajánlási díj, a feladási költségen felül  a sima és  ajánlott levélkénti küldemény között. Sok kellemetlenséget ki lehet küszöbölni vele. Gondolok itt arra, ez bizonyítja a feladás meglétét. Valamint ha eltűnik a csomag a postán lehet reklamálni érte.
Továbbá tudni kell még, hogy nem postázok utánvéttel.
A nagyobb csomagokat fóliába, kartonba szoktam csomagolni, kisebbeket papírba és nejlonba.
Fizetésre vonatkozólag:
Nincs semmi kitételem a fizetésre meghagyva mint sok más felhasználónak, pl. 5 napon belül érkezzen a vásárlásra /nyert aukcióra az utalás/ pénz . Különben negatív értékelést adok stb.
Ebből kifolyólag nem tartozom a türelmetlen emberek közé.
Minden megbeszélés kérdése, így akár még vásárlás előtt is de utána is nyitott vagyok bármilyen kérdésre/kérésre/alkura. Egy kérésem van csak, ha vásárolt vagy nyert tőlem aukciót , kérem vegye velem fel a kapcsolatot.
Végezetül pár szabály az aukciós oldal működéséről, amit már sokan talán még a regisztrációnál elfelejtenek!
Vásárlás:
„ A licittörlés csak abban az esetben használható, ha az áru tönkrement vagy jelentős változás történt az állapotában. ”
Aukciós értékesítés során adott licit csak mindkét fél (az eladó és a vevő) beleegyezésével és a Vatera által távolítható el, kizárólag aktív, még be nem fejeződött aukció esetén
az eladó az adott tranzakciót törölheti, akkor is, ha arra érvényes vételi ajánlat (licit) érkezett (aukciótörlés). A felhasználó egy hónapban aukciótörlést kizárólag egyszer hajthat végre. Az aukciótörléssel az adott tranzakcióra érkezett vételi ajánlatok (licitek) automatikusan törlésre kerülnek
„ Felhívjuk figyelmét, hogy a Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló, 211. § értelmében aki szerződés kötésére ajánlatot tesz, ajánlatához kötve marad az online aukciós értékesítés jellegéből kifolyólag.
A törvény értelmében tehát, az a vevő, aki a teszvesz/vatera oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, az a licittől a későbbiekben nem állhat el, az ajánlati kötöttség megszüntetése nem lehetséges.
Az eladóknak a teszvesz/vatera oldalra feltett ajánlataik szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás sem lehetséges.
Az aukció lezárását követően az eladó és a vevő között a szerződés automatikusan létrejön. A szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket/szolgáltatást a kialakult leütési áron a vevőnek értékesíteni, a vevő pedig, az eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást ezen a leütési áron megvenni és átvenni/igénybe venni. Amennyiben a vevő a terméket nem veszi át, a szolgáltatást nem veszi igénybe és ezt az eladó a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult a vevő felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) az eladó sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza. Amennyiben az eladó, a vevő teljesítése ellenére a terméket/szolgáltatást nem adja át/nem nyújtja a vevő részére, és ezt a vevő a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult az eladó felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) a vevő sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza.
Aukciós értékesítés esetén, ha a vevő licitje a legmagasabb és az elérte a minimálárat, mind az eladó, mind a vevő kötelezett a tranzakció teljesítésére, kivéve, ha a tranzakció jogszabály, vagy a jelen Általános Felhasználási Feltételek bármely pontja miatt tiltott.
Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni.
Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni. „
 Az aukció / Vásárlás utáni tudnivalók, visszajelzések:
A piactéren a felhasználót negatív jelzéssel lehet illetni, amennyiben nem teljesíti vállalt kötelezettségét a partner. Az a felhasználó, akinek összes visszajelzése 2 negatív vagy visszajelzéseinek (pozitív, semleges, negatív) minimum 20 százaléka negatív és visszajelzései között legalább 2 negatív található, a piactérről kizárásra kerül.
A tisztességes felhasználó, még ha kap is negatívot, a többségben lévő pozitív jelzések miatt nem kerül kizárásra. Ez biztosítja, hogy valóban csak az inkorrekt felhasználók kerüljenek kizárásra a TeszVeszről.
Mindemellett a TeszVesz lehetőséget biztosít arra, hogy a semleges vagy negatív jelzésre közvetlenül az értékelés alatt reagáljon az érintett felhasználó, így látható a másik fél véleménye is a történtekről. Az esetleges érdeklődő így teljes képet kaphat az adott helyzetről.
Önmagában az, hogy a rólad írt értékelés nem igaz, nem szolgáltál rá vagy bosszúból kaptad, nem meríti ki az eltávolítás feltételeit.
Zárószóként szeretném megköszönni, hogy időt szánt az elolvasására ezeknek a dolgoknak.
Remélem hamarosan üzletet köthetünk és üdvözölhetem a már meglévő elégedett vásárlóim körében ha megtetszett a termékem.
Köszönöm, hogy meglátogatta aukciómat , ha van kedve nézzen be a többi aukcióm alá is rengeteg mínőségi márkás játékot és kislányruhát találhat nálam
További szép napot, kellemes vásárlást , nézelődést kívánok!
Legyen szerencsénk máskor is találkozni.
Nagyobb értékű, de kisebb méretű csomagnál , valamint kényes , törékeny, dolgoknál postakész buborékos borítékot használok.
Nagyobb terjedelmű , de könnyebb csomagot nem küldők levélként, mégha súlya alapján bele is férne a 2-kg szerinti levél kategóriába, mivel méret határozás is van a levelekre vonatkozólag.
Amennyiben a csomagot nem tudom kartonba tenni, mérete vagy esetlegesen formája miatt, csak fóliába, úgy nem standard csomagként postázom.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-10 07:39
. Next Kismama felső - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 comments:

Post a Comment