Thursday, December 20, 2012

Y995 R1 Régi retro lemezjátszó fa dobozban - Jelenlegi ára: 22 003 Ft

Nagyon szép, ívelt frontú lehajtható előlapos fadobozban található, régi, retro lemezjátszó készülék.
Márkáját nem tudom, felirata AUDIO.
Szélessége 60, 5 cm, magassága 25, 5 cm, mélysége 42 cm. A készüléket bedugtam, bár lemezem nem volt de a tárcsája forog. Működőképesnek gondolom.
R1
Áruim zöme régi , antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás:  Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás:  Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés:  Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia:  Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!
Tisztelettel: zoomaann


Jelenlegi ára: 22 003 Ft

Az aukció vége: 2012-12-21 22:21
. Y995 R1 Régi retro lemezjátszó fa dobozban - Jelenlegi ára: 22 003 Ft

0 comments:

Post a Comment