Saturday, January 19, 2013

MINI Thermo hőre színt váltó körömlakk 5ml ÚJ 14 - Jelenlegi ára: 370 Ft


Thermo körömlakk - 5ml
Színváltós körömlakk, mely a hőmérséklet változások hatására váltja a színét a képen látható színekben. Nagyon szép, nagyon egyedi.
A legjobb hatást akkor éred el, ha 3 nagyon vékony rétegben viszed fel és mindegyik után vársz száradsáig, mielőtt felviszed a következő réteget. Ha elég vékonyan kened hamar szárad és az eredmény minden fáradozást megér!
Használat előtt felrázandó!
Alkalmazható saját és mű körmökön is!
 Kiváló minőség! Több színben is kapható, most bevezető áron!
Újdonság a piacon! Csapj le rá most!  
14-es árnyalat: mikro nagyságú fémesen csillogó, ezüstös csillámok vannak benne. Csillagos, de ragyogó kék égbolt? Igen, a körmeiden! kék és babakék, csillogással.   
A terméken magyar nyelvű felirat nem olvasható. Itt a terméklapon mindent leírtam, ami fontos a terméket és használatát illetően.  
Lejárati idő a "nalezy zuzyc do" felirat után olvasható a tégelyen.
Átvétel/Fizetés-posta/Utánvét:
Személyesen átvehető:
Személyes átvétel esetlben fontos, hogy előre egyeztessünk időpontot!  Kérlek érkezz időben a megbeszéltek szerint és pontosan kiszámolva hozd a termék árát a gyors és zökkenőmentes adásvétel lebonyolítása végett!  Köszönöm!
A terméket átveheted a lakcímemen a XI. kerületben akár este vagy hétvégén is, természetesen csak előzetes megbeszélést követően. Közel van a sima 7-es busz végállomása (5 perc gyalog) és a 18-as, 41-es és 47-es villamosok megállója is (8-10perc gyalog), valamint a 141-es busz megállója gyalog 3 perc.  
Munkanapokon tudok átvételt biztosítani az alábbi helyszíneken is: A Blaha Lujza téren általam megjelölt fix helyen hétköznapokon reggel fél 9-től általában délután 4-5 óráig, esetenként 6-ig. Szintén csak munkanapokon lehetséges átvételi pont A XI. kerületben Kelenföld központ, Etele tér és a Móricz Zsigmond körtér. Hetente egyszer megyek Óbudára a Lajos utca-Nagyszombat utca környékére, illetve hetente egyszer az Astorián is át tudom adni a termékeket. A hely és az időpont előzetes egyeztetés kérdése! Rohanó életmódot folytatok, mindenkinek több helyszínt és időpontot tudok felkínálni személyes találkozóra, de amennyiben nem tudunk közös nevezőre jutni a XI. kerületi lakcímem a fő átvételi pont - ezt kérem figyelembe venni!
Postázás:  céges számlára kell előre utalással fizetned. Bankszámlaszámot e-mailben küldök. Ha megtörtént az utalás mindenképpen kérek e-mailben erről értesítést! Nagyon sok utalás érkezik nap mint nap a cég számlájára, senkit nem keresgetek, ha nem kapok értesítést arról, hogy melyik nap történt meg az utalás! Mindenkit nyomatékosan kérek, hogy e-mailben jelezze nekem, ha sikeresen megtörtént az átutalás!!! A megértétést köszönöm! A pénz beékrezését követő max. 3 munkanapon belül feladom a terméket.
Utánvét:  2189Ft, a feladás másnapján nálad van a csomag. (Időgarantál Start Plusz csomaggal adom fel). Érdemes egyszerre több terméket rendelned, mert az utánvétes csomag 25kg súlyig kerül 2189Ft-ba!
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.
Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
Nézd meg a többi termékemet is!!!



Jelenlegi ára: 370 Ft

Az aukció vége: 2013-02-06 15:34
. MINI Thermo hőre színt váltó körömlakk 5ml ÚJ 14 - Jelenlegi ára: 370 Ft

0 comments:

Post a Comment