Thursday, January 10, 2013

Shure N75-6 ( 89080 ) lemezjátszó tű = DN325 - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Shure N75-6 ( 89080 ) lemezjátszó tű = DN325 Gyémánt    :
Vadonat új lemezjátszótű
Azonosítható a fényképe alapján
Aswo száma: 89080
Egyéb azonosítók: 10493 , DN320 , DN325 , N75 , 10491 , 10496 , Diamant Shure N75G II , N75-6 , M75 , 10491
Sokféle lemezjátszóhoz tudok tűt beszerezni , ha megírod a készüléked pontos tipusszámát , vagy a tű eredeti számát akkor segítek a helyes válsztásban.
Csak akkor üsd le a  terméket, ha biztos  vagy a dolgodban, ha bármi kétség merül fel akkor kérdez, és ha tudok akkor szivesen segítek.
A terméklapon feltett kérdésekre , ill. az aukció megnyerése utáni e-mail -ekre, főként munkaidőben tudok válaszolni, munkaidőn kívül korlátozattan vagyok internet közelében.
Személyesen Berettyóújfaluban munkaidőben vehető át,   egyéb helyre postázni tudom.
Postaköltség: Pontos postaköltséget az utólagos kellemetlenségek elkerülése miatt a  becsomagolás után tudok írni , a mindenkori aktuális postai díjtáblázat alapján, mely az i+ oldalamon is megtekinthető. Ha több terméket vásárolsz akkor egy csomagban tudom küldeni ( az észszerűség határain belül ) , így postaköltséget tudsz spórolni! A csomagolásért ill. csomagolóanyagokért külön költséget nem számolok fel. A termékeket külön kérés nélkül megfelelően csomagolom, hogy kibírja a szállítást. Az áru jellegének megfelelően ajánlott küldeményként ( külön kérésre tértivevényesen ) vagy csomagként adom fel.
Utánvéttel nem postázom !!!
Ha az előreutalást  választod, akkor  a vatera által küldött automata értesítő e-mailban megtalálod  a  számlaszámot, amelyre utalhatod a postaköltséggel növelt  vételárat, a megjegyzés  rovatba írd be a nick nevedet és  azt, hogy mit vettél, hogy azonosítani tudjam.   Ha  rózsaszin postai csekken küldöd a pénzt , akkor ne a bankszámlára , hanem a címemre küld , mert a bank nekem  külön költséget számol fel a postai  befizetés után. E-mailban add  meg a címet, ahova az árut küldhetem. A lehetőségek szerint e-mailban keress meg , ne telefonon, mert nem mindíg tudom a telefont felvenni ! Árut  csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is a számlára  érkezett. Fizetés után a lehető leghamarabb postázok, és ha feladtam arról e-mailban értesítést küldök.   Külföldre árut nem  küldök. Ha valaki az aukció lezárása  után kíván változtatni a terméklapon  feltüntetett feltételeken,   ill. 3  napon belül  nem veszi fel a kapcsolatot és 14 napon belül nem tudjuk  lebonyolítani  az üzletet ( kivéve , ha a terméklapi levelezésben másképp  egyeztünk) akkor az negatív értékelést von maga után és visszahelyezem a terméket  a piactérre. Nézd  meg tiki001 többi termékét is !!!


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2013-01-28 15:34
. Shure N75-6 ( 89080 ) lemezjátszó tű = DN325 - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

0 comments:

Post a Comment