Friday, January 11, 2013

South Pole férfi farmer, új, 34-es - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

South Pole , dark blue jeans, vadonat új férfi farmer , beleírt méret : 34-es
anyaga 100% cotton .
Méretei centiben :
derék: 45cm ( 2x
csípő : 58cm ( 2x
külső szárhossza : 116cm
belső szárhossza : 85cm
ülepe elől : 35cm
hátul : 44cm
Postaköltség : 810ft ajánlott levélként.
Nézz szét a galériában , nagyon klassz dolgokat találhatsz nagyon olcsón !!!   Megköszönöm  figyelmedet !
Kérem olvasd el figyelmesen !
Megkérem a kedves  aukció nyertest , legkésőbb egy héten belül jelentkezzen egy üzenettel , melyben közli az utalás megtörténtét és a postázási címet , ahová kéri az áru szállítását!!!
Ennek elmulasztása esetén úgy tekintem , elállt a vásárlási szándékától és visszahelyezem az árut és legnagyobb sajnálatomra csak negatívan tudom értékelni az adás-vételt !
Különböző okok miatt előfordulhat , hogy a licitre feltett aukció zárását előre hozom , de ebben az esetben is minden licitáló értesítést kap a módosításról,   zárás előre hozataláról és még 24 óra rendelkezésre áll a további licitek megtételére !
Amennyiben az árverés tárgya fix értékesítési árban van árúba bocsájtva , úgy az aukció zárásának időpontja csak annyiban érdekes , hogy le ne maradj róla ! Más tekintetben az aukció abban a pillanatban zárul le , amikor  a vevő a terméket megvásárolja , függetlenül  a  aukció-zárás jelzett időpontjától. Tehát nem kell kivárnod a végét !
Ha kérdése van az áruval kapcsolatban , még licitálás előtt kérdezzen körültekintően , mert téves elképzeléseket nem tudok figyelembe venni ! Részemről megpróbálok minden lényegi adatot közölni a termékkel kapcsolatban , de előfordulhat , hogy ön mégsem kap minden kérdésére az adatlapon azonnali választ , ezért ajánlott azt feltennie még licitálást megelőzően.   Minden kérdésre a lehető legrövidebb idő alatt válaszolok.
Postázni csak ajánlott /elsőbbségi/ levélként (ill. 2kg-on felül csomagban ) tudok előre utalást követően a problémák elkerülése érdekében ! A pontos díj a súly , a választott mód/ ajánlott ill. ajánlott-elsőbbségi levél / és a  csomagolás függvénye . A postai díjszabáshoz igazodom ( lásd. szállítási feltételek), megkérem a kedves licitálókat , vásárlókat ne akarják az aukció-zárást követően ők meghatározni a szállítási költséget , ezt előtte kérdezzék meg , mert a meghatározott postaköltségen alul nem fogok postázni.     10e ft-tól ingyenes!!! Érdemes  több terméket egyszerre szállíttatni.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 17:03
. South Pole férfi farmer, új, 34-es - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 comments:

Post a Comment