Thursday, January 3, 2013

Zoraki M 914 Auto Nikkel gáz,- riasztó pisztoly - Jelenlegi ára: 27 300 Ft

Szabadon megvásárolható török gyártmányú automata gáz-, riasztó fegyver. Nagyon szép megjelenésű, igényes kidolgozású fegyver. Fogása kényelmes, jól belesimul a tenyérbe. Kedvező méretei alapján viselésre ideális. Kis mérete ellenére igen nagy a tárkapacitása, mert a tárban a patronok kettesével helyezkednek el. Tárkapacitása 14+1 db. Hossza 154 mm, csőhossz 100 mm. A fegyver magassága 121 mm, szélessége 36 mm. Súlya 472 g. Kalibere 9 mm PAK. Anyaga spiáter. Elsütő szerkezete SA/DA rendszerű. Csőre töltve biztonságosan viselhető! Jobbkezes fegyver, a szán bal oldalán található a biztosító, melynek felső „ S” állásában van a fegyver bebiztosítva. Hatásos lőtávolsága 3-4 méter között van.
Előnyei:
- kis méret
- nagy tárkapacitás
- precíz megmunkálás
- nagyon jó ár-érték arány
- nagy tűzgyorsaság
- lapos kialakítás, (nincs forgótár) ezáltal könnyebb viselés.
Felhasználási területe önvédelem. Jogos védelmi helyzet: „ Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges. ”
 
A FEGYVER GARANCIÁLIS, az MKH kártyával viselési engedély váltható ki, a kártya érvényességi ideje 2016. 07. 27. A vételár tartalmazza az MKH kártya díját is. Gyári dobozolt állapotban, rakétázó toldattal, használati útmutatóval kerül átadásra. A fegyverhez gáz-, riasztó patron, fegyvertok és egyéb kiegészítő is rendelhető.
A vételár 6% Vaterajutalékot tartalmaz!
Csere nem érdekel!
 


Jelenlegi ára: 27 300 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 06:52
. Zoraki M 914 Auto Nikkel gáz,- riasztó pisztoly - Jelenlegi ára: 27 300 Ft

0 comments:

Post a Comment