Monday, February 18, 2013

AD08 R5 Porcelán falkavadászatot ábrázoló váza - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

A vázán lovakkal,  7 kutyával vadászó főurak vadász jelenete látható. Nagyon érdekes darab. A váza többi része irizáló lila színű. A dísz alatt javítási nyomot látok, de gyakorlatilag csak kézzel érezhető. Magassága 25. 5 cm. Vadászoknak kiváló ajándék.
961
Áruim zöme régi, antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2013-02-20 22:27
. AD08 R5 Porcelán falkavadászatot ábrázoló váza - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 comments:

Post a Comment