Saturday, February 2, 2013

Thermo színváltós műköröm zselé 5ml 22-es szín - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Thermo színes zselé 22-es árnyalat
Színváltós zselé. Hőre váltja a színét a képen látható színekkel. Nagyon szép, nagyon egyedi. Egy vékony rétegben kell felvinni a már kész körmökre. 5ml-es kiszerelés. Kiváló minőség! Több színben is kapható, most bevezető áron!
Újdonság a piaconn! Csapj le rá most!  
22-es árnyalat apró, mikro nagyságú metálos fényű csillámokkal
A terméken magyar nyelvű felirat nem olvasható. Itt a terméklapon mindent leírtam, ami fontos a terméket és használatát illetően.  
Lejárati idő a "nalezy zuzyc do" felirat után olvasható a tégelyen.
Átvétel/Fizetés-posta/Utánvét:
Személyesen átvehető:
Személyes átvétel esetlben fontos, hogy előre egyeztessünk időpontot!  Kérlek érkezz időben a megbeszéltek szerint és pontosan kiszámolva hozd a termék árát a gyors és zökkenőmentes adásvétel lebonyolítása végett!  Köszönöm!
A terméket átveheted a lakcímemen a XI. kerületben akár este vagy hétvégén is, természetesen csak előzetes megbeszélést követően. Közel van a sima 7-es busz végállomása (5 perc gyalog) és a 18-as, 41-es és 47-es villamosok megállója is (8-10perc gyalog), valamint a 141-es busz megállója gyalog 3 perc.  
Munkanapokon tudok átvételt biztosítani az alábbi helyszíneken is: A Blaha Lujza téren általam megjelölt fix helyen hétköznapokon reggel fél 9-től általában délután 4-5 óráig, esetenként 6-ig. Szintén csak munkanapokon lehetséges átvételi pont A XI. kerületben Kelenföld központ, Etele tér és a Móricz Zsigmond körtér. Hetente egyszer megyek Óbudára a Lajos utca-Nagyszombat utca környékére, illetve hetente egyszer az Astorián is át tudom adni a termékeket. A hely és az időpont előzetes egyeztetés kérdése! Rohanó életmódot folytatok, mindenkinek több helyszínt és időpontot tudok felkínálni személyes találkozóra, de amennyiben nem tudunk közös nevezőre jutni a XI. kerületi lakcímem a fő átvételi pont - ezt kérem figyelembe venni!
Postázás:  céges számlára kell előre utalással fizetned. Bankszámlaszámot e-mailben küldök. Ha megtörtént az utalás mindenképpen kérek e-mailben erről értesítést! Nagyon sok utalás érkezik nap mint nap a cég számlájára, senkit nem keresgetek, ha nem kapok értesítést arról, hogy melyik nap történt meg az utalás! Mindenkit nyomatékosan kérek, hogy e-mailben jelezze nekem, ha sikeresen megtörtént az átutalás!!! A megértétést köszönöm! A pénz beékrezését követő max. 3 munkanapon belül feladom a terméket.
Utánvét:  2189Ft, a feladás másnapján nálad van a csomag. (Időgarantál Start Plusz csomaggal adom fel). Érdemes egyszerre több terméket rendelned, mert az utánvétes csomag 25kg súlyig kerül 2189Ft-ba!
Figyelem!  Aki utánvéttel (Start Plusz csomaggal) rendel tőlem műkörmös termékeket, annak nem kell külön postaköltséget fizetnie a spray-re, be tudom tenni a már megrendelt áru mellé és egy postaköltséggel elmegy az egész. Ezt érdemes kihasználni! : )
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.
Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
Nézd meg a többi termékemet is!!!


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2013-02-22 08:50
. Thermo színváltós műköröm zselé 5ml 22-es szín - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 comments:

Post a Comment