Wednesday, October 17, 2012

YSL Volume Effet Faux Cils szempillaspirál - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


 Vadi új, bontatlan!
7. 5 ml
Szín: fekete
Nem árulok hamisítványokat, ezt bárki leellenőrizheti!  Elég megnézni a rengetek értékelésemet amit az elégedett vásárlóktól kaptam!  A termékeimre visszavásárlási garanciát vállalok, de csak abban az esetben ha nem eredeti. Ha ezt bizonyítod, visszakapod a pénzed! De erre nem fog soha sor kerülni!: )
Egy kis segítség: felesleges az eladóktól a parfümök alján található sorszámot kérni, ugyanis ebből nem fog számodra kiderülni hogy eredeti-e vagy sem. Ez egy tévhit! Ezek sorszámok sok félék lehetnek, attól függően melyik piacra ( országba ) gyártják őket vagy teszterek is lehetnek, amik egy másik tévhittel szemen teljesen megegyeznek a "dobozos" illattal!!!
Tudom azt várod, hogy leírom miből tudhatod meg egy parfümről hogy eredeti-e vagy sem. Rossz hírem van, sajnos ezt csak akkor derül ki ha mára kezedben van. Tökéletes külső másolatot tudnak készíteni a mai világban. Ha ki is próbálod, lehet elsőre ugyanannak tűnik és örülsz milyen olcsón megkaptad. De ez az öröm gyorsan elszáll ahogy az illat is. Ez azért van, mert csak a fejjegyet másolják le majdnem tökéletesre, ezért is olcsó.
 
NE DŐLJ BE A POFÁTLANUL OLCSÓ ÁRNAK!  
Azért adom el, mert már volt egy ilyen illatom. Nagy parfümgyűjtő vagyok (és sokszor kapunk illatot ajándékba barátoktól, üzleti partnerektől), érdemes mindig visszanézni hozzánk.
Nézd meg a többi termékemet is, rengeteg terméket teszek fel. Nem férünk a szekrényben!: )
Személyes átvétel az esti órákban a lakásunkon.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-05 12:27
. YSL Volume Effet Faux Cils szempillaspirál - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 comments:

Post a Comment