Sunday, November 25, 2012

2.5" USB 2.0 külső HDD ház tokkal - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó egy kék 2. 5"-os USB2. 0 támogatású külső HDD aluminium ház.
--------------------------------------------------------------------------------------
FIGYELEM! Nagyon szépen megkérlek, hogy csak akkor licitálj, ha VALÓBAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a terméket, és MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Ha nem tudod kezelni nem értesz hozzá segítek szívesen de vissza nem vásárlom mert rájöttél hogy nem kell…..
Az aukció esetleges nyertesével maximum 3 napon belül kapcsolatfelvételt kezdeményezek E-MAIL-ben,  és ezt viszont is elvárom. A termék Budapesti személyes átvétele Pestszentimrén van lehetőség vagy igény esetén a 9. kerületben! Ha ez a helyszín nem felel meg, akkor a postai utat javaslom! A postaköltség a vevőt terheli. A terméket ajánlottan postázom, kezelési és csomagolási költséget nem számolok fel, csak a tiszta postaköltséget!
Fizetés:
-bankszámlára átutalás
-KP
Az egy héten belül nem jelentkezők, a sokadik felszólításra sem fizetők, illetve a terméket három héten belül át nem vevők negatív értékelést kapnak, sajnálom!
A termékre a hatályos úniós jogszabályok alapján NEM vagyok köteles garanciát vállalni! Ennek ellenére VÁLLALOM, hogy a vevő a postázást követően 30 napon belül kifogással élhet, ha a termék NEM a LEÍRÁSNAK megfelelő (állapot, működés, stb). A problémákat igyekszem rugalmasan kezelni, gyorsan megoldani!
Köszi, hogy elolvastad! Jó licitolást!
 


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2012-12-08 09:45
. 2.5" USB 2.0 külső HDD ház tokkal - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 comments:

Post a Comment