Monday, January 28, 2013

Jane Eyre eredeti DVD, ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Jane Eyre DVD
Az Oscar-jelölt Franco Zeffirelli rendezése
5. 1-es magyar szinkronnal és felirattal
A rejtett titkok falait lebonthatja a szerelem?
Jane Eyre (Anna Paquin) okos, tehetséges, jóravaló lány, akit azonban a sors szeszélye folytán árvaságra jutva nagynénje kénytelen nevelni - egy ideig. A kedves rokon ugyanis büntetésből egy szigorú, kőkemény leányiskolába, a lowoodi árvaházba küldi Jane-t, ahol aztán az ott elképzelhető összes megaláztatást végigszenvedve kell tanulnia. Évek múltán a lélekben már réges-régen felnőtté cseperedett Jane (Charlotte Gainsbourg) elhagyja az iskolát, és tanítói oklevéllel a hóna alatt Thornfieldbe, egy gazdag földbirtokos, Rochester (William Hurt) házába szegődik, hogy annak törvénytelen lánya, Adele (Josephine Serre) mellett legyen nevelőnő.
Bár Rochester ideje nagy részét baljóslatú hangulatot sugárzó otthonától távol tölti, egy idő után mégis vonzalom alakul ki közte és Jane között. Furcsa kapcsolatuk addig erősödik, míg végül a zárkózott Rochester megkéri a nevelőnő kezét - ám az utolsó pillanatban Jane számára eddig rejtve maradt, szörnyű titokról libben le a fátyol...
A romantikus irodalom egyik legismertebb szerzőjének generációkat szórakoztató művét Franco Zeffirelli érzelemgazdag, kifinomult stílusban, remek jellemábrázolással vitte át a könyvlapokról a filmvászonra.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-02-17 22:19
. Jane Eyre eredeti DVD, ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 comments:

Post a Comment