Saturday, December 29, 2012

ÚJ könyvek 50%-ért! Laposa József - BALATONI BOROK - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

VEGYEN RÉSZT LEGÚJABB AKCIÓMBAN!
HA EGYSZERRE, LEGALÁBB 5000FT ÉRTÉKBEN VÁSÁROL NÁLAM, AKÁR AZ EDDIGI 4DB-OS TERMÉKSZÁM ALATT IS ÉLHET AZ INGYENES POSTA LEHETŐSÉGÉVEL!
(RÉSZLETEK AZ ISMERJ+ OLDALAMON OLVASHATÓK! )
 
 
Miért fizetne a szállításért?
Ha egyszerre 4, külön meghírdetett terméket vásárol tőlem,  a postát én állom!
FIGYELEM! ÓRIÁSI KÖNYVVÁSÁR!
50%-os kedvezménnyel, ÚJ könyvek!
Új kötet:
Laposa József:
BALATONI BOROK
A 2002-ben indított új sorozat a magyar borvidékekre kalauzol el bennünket. Bemutatja a bortermő vidékeket (Tokaj-Hegyalja, Villány, Balaton-felvidék, Észak-Dunántúl, Somló, Eger, az Alföld), ezek történetét, a termőhely sajátosságait, az adott vidék bortípusait, a borfajtákat - feltüntetve az évjáratkülönbségeket. A kötetekből megismerhetjük a jellemző borcímkéket, a legnevesebb borászokat és pincéiket. A szerzők nem feledkeznek meg a gasztronómiáról sem, részletesen leírják, hogy az adott borfajtához milyen étel illik a legjobban. És hogy ne csak olvassunk a magyar borokról, a kötet végén fontos információkat kapunk, milyen bort vegyünk a házi vinotékába, merre szervezzük a borturizmust.
Kemény kötésben, 80 oldal, 20, 5x13x1, 2cm.
 
 
Vásárlás előtti fontos információk!
 
 
Kérdezzen bátran, szívesen válaszolok! Bármilyen kérdése-kétsége van a termékkel kapcsolatban, licitálás előtt érdemes feltenni, a későbbi félreértések elkerülése végett!
A "Szállítási és garanciális feltételek"-nél olvasható a postaköltség, amennyiben postázáskor ez bizonyos feltételek miatt változna (méret-súly probléma) külön értesítéssel élek a vásárló felé.
Nyertes aukció esetén a Vatera által kiküldött automatikus levélben szereplő adataim hitelesek, alkalmazhatóak az adásvétel további bonyolításához.
Nyertes aukció esetén kérem 1 héten belül vegye fel velem a kapcsolatot!
Bármilyen reklamációval kapcsolatban a megnyert termékeket illetően, kérem keressenek a megkapott elérhetőségeken, mert maximálisan partner szoktam lenni a megoldásban. Az értékelés leadása előtt jelezzék kérem, mert ha megoldom a problémát, mindkét fél elégedett lesz.
A termékekre megtekintési-kipróbálási garanciát tudok csak biztosítani, ami a kézhezvételtől számított 1-3 nap. Hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módomban kezelni. Ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása.
 Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 21:45
. ÚJ könyvek 50%-ért! Laposa József - BALATONI BOROK - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 comments:

Post a Comment