Tuesday, February 26, 2013

Eat Sleep Skateboard új AP00288 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Fix áras termék, nem kell megvárnod a licit végét bármikor leütheted!
        Ha kedveled a stílust, vagy épp rajongó vagy, ezt a pólót Neked találták ki. Lepd meg magad, vagy szeretteid, barátaid ezzel a pólóval. Remek ajándék lehet akár születésnapra, névnapra vagy bármilyen egyéb alkalomra, de egyszerűen meglepheted vele saját magadat is.
A mintát magunk készítjük, többféle technikát alkalmazunk, attól függően, hogy a grafika mit kíván meg. A minta közvetlen nyomtatással speciális textilfestékből vagy flex fóliából készül, mely a mosást ugyanúgy bírja, mint maga a póló.
A terméket mosógépben kifordítva és a pólóba beleírt hőfokon lehet mosni (40 fokon). A grafikát közvetlenül vasaló nem érheti.
Függetlenül attól, hogy a licitben a minta milyen terméken van, ha a technológia meg engedi el tudjuk készíteni pólóra (női, férfi, gyerek), pulcsira (sima, kapucnis, zipzáras) jogging, atléta, párnahuzat … stb. (Fantázia kérdése, hogy még mire. )
Ha a mintán szeretnél változtatni, azt is lehet, jelezd és megbeszéljük. Az árak a felület színétől és nagyságától függ, hasonló felület, hasonló árat jelent. Ha grafikai munka is szükséges az külön megegyezés függvénye.
A pólóink 100% pamutból készültek, jó minőségűek: Fruit of the Loom, B&C, Hanes, Russel (Jeezers)... stb. (a készlet függvényében)
Felár ellenében 3XL-est is be tudunk szerezni!
A pólót személyes átvételnél 1-3 napon belül tudjuk biztosítani. Ha ajánlott levélként kéred, az utalás bankszámlára megérkezését követő 3 napon belül postázzuk!
Kérlek, ha van egy kis időd nézd meg a többi termékemet is.
További jó és eredményes VATERA-zást!



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-18 08:03
. Eat Sleep Skateboard új AP00288 - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment