Monday, December 3, 2012

Dianatal szülészeti gél (2 tubus) - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó 2 tubus fel nem használt Dianatal gél. 2013. augusztusáig használható fel.  
A Dianatal szülészeti gél 
rövidebb és kevesebb fájdalommal járó szülést biztosít,
kíméli az anya és a gyermek energiáját,
védi a medencefeneket, a hüvelyt és a gátat.
A gél egyenletes filmréteget képez a hüvely falán, ezáltal csökkenti a súrlódást. Az először szülő nők körében végzett vizsgálat alapján a Dianatal szülészeti gél átlagosan 30%-kal (26 perc) csökkenti a kitolási szakaszt és átlagosan 30%-kal (106 perc) csökkenti a szülés teljes időtartamát.
A kitolási szakaszban a hüvelyi szövetek, illetve a gát spontán megrepedhetnek, mely az összes hüvelyi szülés körülbelül 45%-ánál fordul elő. Bizonyos esetekben a szülésznő vagy a szülészorvos a kontrollálatlan repedést egy kicsi, célzott metszéssel próbálja megakadályozni.
A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a Dianatal szülészeti gél használata szignifikánsan csökkenti a gátrepedés előfordulását, a gátmetszés szükségességét és növeli az intakt gát megmaradásának esélyét.
(http: //www. dianatal. hu/why-dianatal-obstetric-gel. html)
Postán is feladom szívesen, de postázási árat a csomagolás után tudok mondani. Viszont mindig a lehetőség szerinti legalacsonyabb postázási árat adom meg. Csak ajánlva postázok!
Személyesen átvehető Veresegyházon, a XVI. kerületben Árpádföldön, a III. kerületben Óbudán, illetve Valkón.Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-22 09:12
. Dianatal szülészeti gél (2 tubus) - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 comments:

Post a Comment